ÈXIT PARTICIPATIU A LA MARATEST DE BADALONA 2015

0
621

La quarta edició de la Maratest de Badalona ha estat tot un èxit participa- tiu. 3.500 participants han ocupat els carrers de Badalona i Montgat en el matí d’aquest diu- menge per gaudir d’una cursa-entrenament avant-sala de les properes maratons. Els guanya- dors de la prova de 30 quilòmetres han estat Oscar Rodríguez i Degitu Jebesa, mentre que els més ràpids a la prova curta, disputada sobre una distància de 15km, han estat Juan Manuel Álvarez i Aitana Fernández.| Els atletes han pogut fer la “tirada llarga” per a preparar els seus propers objectius de marató o mitja marató, amb totes les necessitats cobertes i en un circuit molt atractiu. D’aquesta ma- nera, s’han vist nombrosos grupets de corredors que han realitzat junts la carrera, especial- ment al voltant de les sis llebres que han marcat els ritmes objectius diferents en marató de 2:45h, 3:00h, 3:15h, 3:30h, 3:45h i 4:00h. El primer classificat de la prova masculina dels 30km ha estat, Óscar Rodríguez del Rios Run- ning Franqueses amb un temps de 1:46.06. L’han seguit Henning Petzka (1:46.13) i Joan Ori- ach (1:45.30) del CA Laietania. Als 15km, Juan Manuel Álvarez del Prorunners Barcelona ha guanyat amb autoritat amb un temps de 49.53, seguit de Guillem Fernández del Jab Berga (51.34) i Andrés Marín de la U.G.E. Badalona (52.59). A la prova femenina de 30 km, Degitu Jebesa ha estat la més ràpida de la jornada amb una marca de 1:59.38, seguida d’Arantxa Suau (2:13.11) i d’Olga Pons (2:13.46) del C.E. Picornell. Aitana Fernández (1:06.14), Irina Batyreva (1:07.28) i Silvia Cedillo del C.E. Montornés (1:07.47), han ocupat les tres primeres posicions a la cursa de 15 km. Els organitzadors volen agrair als sponsors, als diferents col·lectius de voluntaris i serveis i als efectius de Guàrdia Urbana de Badalona i Montgat que han fet possible que la Maratest de Badalona 2015 hagi estat tot un èxit. També reconèixer el bon tracte rebut per part dels ciu- tadans de Badalona i Montgat que han sortit al carrer a animar als esportistes en nombrosos trams del recorregut.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.