ÈXIT PARTICIPATIU A LA MARATEST DE BADALONA 2015

0
511

La quarta edició de la Maratest de Badalona ha estat tot un èxit participa- tiu. 3.500 participants han ocupat els carrers de Badalona i Montgat en el matí d’aquest diu- menge per gaudir d’una cursa-entrenament avant-sala de les properes maratons. Els guanya- dors de la prova de 30 quilòmetres han estat Oscar Rodríguez i Degitu Jebesa, mentre que els més ràpids a la prova curta, disputada sobre una distància de 15km, han estat Juan Manuel Álvarez i Aitana Fernández.| Els atletes han pogut fer la “tirada llarga” per a preparar els seus propers objectius de marató o mitja marató, amb totes les necessitats cobertes i en un circuit molt atractiu. D’aquesta ma- nera, s’han vist nombrosos grupets de corredors que han realitzat junts la carrera, especial- ment al voltant de les sis llebres que han marcat els ritmes objectius diferents en marató de 2:45h, 3:00h, 3:15h, 3:30h, 3:45h i 4:00h. El primer classificat de la prova masculina dels 30km ha estat, Óscar Rodríguez del Rios Run- ning Franqueses amb un temps de 1:46.06. L’han seguit Henning Petzka (1:46.13) i Joan Ori- ach (1:45.30) del CA Laietania. Als 15km, Juan Manuel Álvarez del Prorunners Barcelona ha guanyat amb autoritat amb un temps de 49.53, seguit de Guillem Fernández del Jab Berga (51.34) i Andrés Marín de la U.G.E. Badalona (52.59). A la prova femenina de 30 km, Degitu Jebesa ha estat la més ràpida de la jornada amb una marca de 1:59.38, seguida d’Arantxa Suau (2:13.11) i d’Olga Pons (2:13.46) del C.E. Picornell. Aitana Fernández (1:06.14), Irina Batyreva (1:07.28) i Silvia Cedillo del C.E. Montornés (1:07.47), han ocupat les tres primeres posicions a la cursa de 15 km. Els organitzadors volen agrair als sponsors, als diferents col·lectius de voluntaris i serveis i als efectius de Guàrdia Urbana de Badalona i Montgat que han fet possible que la Maratest de Badalona 2015 hagi estat tot un èxit. També reconèixer el bon tracte rebut per part dels ciu- tadans de Badalona i Montgat que han sortit al carrer a animar als esportistes en nombrosos trams del recorregut.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.