Blanco i Mireia Sosa als 10km i a La Mitja Pastó i Castelló guanyadors a Balaguer

0
352

El fort vent ha sigut el gran protagonisme aquest matí, que ha impedit el fort ritme dels prop de 700 participants a la 27a Mitja Marató de Balaguer i els 8ens 10km, amb 200 menors i els 200 participants al jogging, per un total de 1.100 participants entre totes les curses. Josep Lluis Blanco i Mireia Sosa han repetit la victòria de l’any passat, organitzada pel l’ Ajuntament de Balaguer amb la gestió del Club Atletisme La Sansi i Club Runner’s Balaguer. El marroquí Mohamed Farih va sortir fort a 2’57” el 1er kilòmetre, escapat fins al km 5, allà Blanco li ha passat i ha marxat en solitari per guanyar els 10km desprès l’atleta africà ha sigut superat a la Mitja per un gran Ricard Pastó i Sancho Ayala. Angela Castelló ha guanyat la Mitja Marató. S’ha organitzat la 18a Diada Atlètica on hi han hagut diferents curses de menors amb la participació de prop de 200 menors. A www.mitjadebalaguer.com trobareu les classificacions, i en breu fotos i la retransmissió per TV de la cursa. Els premis els han entregat Josep Maria Roigé, Alcalde de Balaguer, Guifre Ricart regidor d’esports, i Josep Maria Marques, President del Club Runner´s Balaguer.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.