LA MARATEST DE BADALONA ES CONSOLIDA AMB 3.500 INSCRITS

0
662

La Maratest de Badalona ha tornat a consolidar-se com la prova escollida pels fondistes populars que estan preparant una marató a finals d’hivern per fer la seva tirada llarga. En aquesta quarta edició de la prova, nascuda el 2012, més de 3.500 atletes estan ci- tats a la línia de sortida per competir a les distàncies de 30 o 15 quilòmetres, depenent de si estan preparant una marató o una mitja marató. La Maratest, que es disputa pels principals carrers de Badalona i Montgat, arrencarà el pròxim diumenge 22 de febrer a les 9h davant del Pavelló Olímpic de Badalona.| La prova, organitzada per Gaudium Sports i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona, l’Ajuntament de Montgat, Marina Badalona i la Diputació de Barcelona, va néixer fa quatre temporades per omplir el buit de proves del calendari català de ruta entre les mitges maratons i les maratons. En aquest entrenament de qualitat conjunt, que molts esportistes utilitzen com el seu banc de proves per afrontar el seu gran dia, els atletes disposen de cronometratge, avituallaments líquids d’aigua i de beguda isotònica, avituallaments sòlids i llebres que marquen 6 ritmes ob- jectius de marató (2:45h, 3:00h, 3:15h, 3:30h, 3:45h i 4:00h) o de mitja marató (1:22.30h, 1:30h, 1:37.30, 1.45h, 1:52.30 i 2h). La Maratest de Badalona presenta un recorregut molt amè i planer que pretén ser l’escenari ideal per fer una tirada llarga en grup. El traçat reuneix una mescla de la zona antiga i moder- na de la ciutat de Badalona, i en aquesta quarta edició, torna a passar durant aproximada- ment dos quilòmetres per la localitat de Montgat. Pel que fa als percentatges de participació, no ha variat gaire respecte al de les tres primeres edicions. Dos terços (67%) de les inscripcions s’han fet per a la cursa de 30 quilòmetres men- tre que un 33% s’ha decantat pels 15km. La participació femenina és d’un 30% als 15km i d’un 19% als 30 quilòmetres..

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.