27a Mitja Marató i 10km Balaguer 22/02/15

0
448

la 27a edició de la Mitja Marató i 10km de Balaguer, que tindrà lloc el proper 22/02/15. Organitzada per l’Ajuntament de Balaguer i per primer cop gestionada per Club Runner’s Balaguer i Club La Sansi i amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, ha fet el seu récord d’inscrits en els 27 anys d’historia de la cursa Més de 800 inscrits a la Mitja Marató i 10km (30% més que l’any anterior), més de 250 nens i 200 participants a la cursa de jogging, per un total de més de 1.200 inscrits,.| En aquesta edició el recorregut de la mitja marató i 10km s’ha modificat serà urbà, 100% per asfalt i pràcticament tot pla per que els participants puguin gaudir de la Ciutat i la possibilitat de realitzar una bona marca personal. Entre els atletes més destacats a la cursa de 10km comptarem amb la presencia del recordman de la cursa l’atleta Olímpic Josep Lluis Blanco, actual campió català de 10.000mts i Mireia Sosa campiona catalana de Marató 2015. Una petita modificació farà que la Mitja Marató i 10km comencin a les 10.45h, juntament amb el jogging (marxa de 5km que la gent pot fer fins i tot caminant) i a les 12.45h tindran lloc les curses infantils.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.