eDreams Mitja Marató de Barcelona

0
667

La eDreams Mitja Marató de Barcelona supera els 15.000 inscrits, baten el rècord de participació de la cursa. També augmenta el percentatge d’estrangers que representen el 30% dels participants, així com el percentatge de dones que arriba fins al 25%. La cursa ha estat presentada aquest matí amb la presència de la plusmarquista mundial Florence Kiplagat i del doble campió del món, Abel Kirui.| Barcelona 12/02/2915- El Museu Olímpic i de l’Esport ha estat l’escenari escollit per presentar la propera edició de la eDreams Mitja Marató de Barcelona. Autoritats i organització, han desvetllat davant dels assistents les principals novetats de la cursa que se celebrarà el proper diumenge. Iolanda Latorre, Gerent de l’Institut Barcelona Esports, ha inaugurat els parlaments, destacant el paper de la ciutat com a escenari de grans esdeveniments esportius; “Gràcies a la tasca realitzada, aquest any garantim l’èxit de la cursa amb les xifres. D’aquesta manera, batem el rècord de participació amb més de 15.000 corredors, augmentem un 5% la participació estrangera i arribem al 25% de corredores inscrites. Així mateix, la ciutadana recolza la cursa i es denota en l’augment dels punts d’animació, que arribaran als 21. Entre tots aconseguirem fer de Barcelona la capital Mundial de l’Esport.” A continuació Samantha Lliteras, Bussines Development Executive de eDreams, ha mostrat la satisfacció de eDreams amb el patrocini d’aquesta prova; “És el segon any que col·laborem amb la eDreams Mitja Marató de Barcelona, i estem realment molt orgullosos de formar-ne part. Aquest any tenim més experiència i ens sorprèn l’èxit que està assolint de la cursa. Com a empresa, estem molt satisfets de difondre la prova sota la bandera de Barcelona, a nivell mundial.” Joan Porcar, Conseller Delegat de RPM Racing, ha volgut destacar la importància del rècord del món assolit per Florence Kiplagat el 2014, com un atractiu afegit a la prova i a la ciutat; ”Tenim una ciutat molt atractiva, hem pogut assolir el repte que ens vam marcar fa cinc anys quan vam començar a organitzar la cursa, gràcies a la bona base que ens vam trobar establerta per l’ Institut Barcelona Esports. A partir d’aquí i amb el circuit que tenim, esperem poder batre algun rècord el proper diumenge. Agrair també el suport de eDreams, ja que en aquest cas esport i turisme van de la mà.” Posteriorment ha sigut el torn de Sergi Pujalte, Director General d’Esport Outdoor de RPM Racing; “Ens vam proposar objectius amb filosofies diferents, com l’augment dels inscrits, l’augment del percentatge de dones i el de la participació estrangera. Estem molt satisfets d’haver-los assolit, així que podem dir que som on volíem ser. És molt important el rècord de participació aconseguit, superant la xifra dels 15.000 participants. Així mateix, siguem conscients que un de cada quatre corredors serà una dona. Entre els nostres objectius, hi trobem seguir millorant els serveis als corredors/es”. L’aportació tècnica de la presentació, ha vingut de la mà de Cristian Llorens, Director de cursa; “Tenim un circuit que ha sigut testimoni de grans gestes. Aquest any, encara hem pogut millorar-lo una mica, caracteritzant-se per grans avingudes i pocs girs. Florence Kiplagat encapçala una elit de luxe i en categoria masculina, no ens quedem enrere. Emmanuel Mutai, 2ª millor marca mundial en marató i Abel Kirui, doble campió del món, entre d’altres atletes amb marques inferiors als 60 minuts en mitja marató, arribaran disposats a batre el rècord de la prova”. Finalment, Florence Kiplagat ha desvetllat davant dels presents la seva intenció de batre el rècord mundial en la distància; “Sé que puc batre la meva pròia marca, no és impossible, confio estar en disposició de fer-ho. L’any passat em vaig sentir molt còmode així que tenia clar que volia tornar a batre la meva pròpia marca a Barcelona. M’agrada molt aquesta ciutat.” Abel Kirui per la seva banda, ve disposat a córrer per sota dels 60 minuts; “ Estic convençut que puc córrer per sota dels 60 minuts, i batre el rècord de la prova. El circuit és perfcete i confio plenamet amb les llebres que m’acompanyaran i m’ajudaran a assolir-ho”.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.