CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS

0
714

Adel Mechaal i Lídia Rodríguez, Campions
At Barcelona i CE Montornès, Campions de clubs
El passat diumenge 8 de febrer, es va disputar el 95è Campionat de Catalunya Absolut de Cros Individual i per Clubs, en el marc del Cros Ciutat de Mataró. La matinal atlètica s’ha desenvolupat en el tradicional circuit del Camí dels Contrabandistes amb victòria absoluta per Adel Mechaal (AA Palamós) i Lídia Rodríguez (AS) que ha revalidat el títol.| En homes, Carles Castillejo (CA Adidas) s’ha situat segon i Ilias Fifa ( FCB), campió de l’edició anterior, ha aconseguit la medalla de bronze. En dones, Gemma Barrachina (AS) s’ha penjat la medalla de plata i Marta Galimany (CA Montornés) ha aconseguit la de bronze de l’autonòmic. Els títols per clubs de la categoria absoluta ha estat per l’ Athletic Barcelona en homes i pel Club Esportiu Montornès en dones. Els campions de la categoria promesa han estat Anna Quílez (CA Lloret-LS) i Mohamed Zarhouni (FCB), els de la categoria júnior han estat Jordi Torrens (JAS) i Najwa Chouati (Av Manresa), els juvenils Naoufal Erraoui (CATB Tarragona) i Anna Mestres (ISS-L’H), els infantils Àlex Salgado (FCB) i Clàudia Alcolea (Ripollet UA), els alevins han estat Jofre Roca (GEiEG) i Berta Teruel (CA Canaletes SM) i per últim, els campions benjamins han estat Albert González (CA Canovelles) i Marta Mitjans (PAA).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.