Iñaki Baldellou ( Club Natació Vic-etb) Campió de Catalunya Èlit de duatló de carretera 2015

0
585

El Club Triatló Granollers ha organitzat per cinquena vegada el duatló Ciutat de Granollers en el marc incomparable del Circuit de Barcelona-Catalunya ( Montmeló ) enguany amb el al·licient afegit que es va disputar el Campionat de Catalunya Elit masculí amb una sortida totalment diferencia de la sortida open que en aquest últim cas va aplegar més de 400 duatletes.Tots els participants van fer front a la distància sprint , dins de les instal·lacions del Circuit, a una primera cursa a peu de 5.000 metres , tot seguit 20 quilòmetres de ciclisme de carretera i per acabar una darrera cursa a peu .| A la sortida Elit , en el que van participar 38 duatletes que prèviament havien assolit la seva classificació als duatlons celebrats anteriorment enguany , el Campionat de Catalunya va estar molt emocionant ja que els 10 primers classificats van optar en tot moment al triomf , finalment va creuar la línia d’arribada amb la primera posició Iñaki Baldellou ( Club Natació Vic- etb) amb un temps de 52 minuts 59 segons , un estret marge de 11 per davant del segon classificat absolut , Ivan Límia ( Club Triatló Montornès) pujant fins el tercer graó del prestigiós podi , Victor Álvarez ( Club Poliesportiu Puigcerdà ). A la vessat de la multitudinària sortida Open , dins de la categoria masculina victòria absoluta per Junior , Victor Aguilera ( Fasttriatlón Club ) amb un crono de 56 minuts 1 segon , només 3 segons per davant de Jordi Muela ( Club Natació Terrassa-cicles Morenito) un altre junior es va classificar tercer absolut Roger Camprubí ( Club Triatló Berga).Per equips 1º Team Calella Triathlon ( Cail-Pellejero-Toro) 2º Club Triatló Granollers ( Saéz-Rosset-Alarcón) 3º Fasttriatlón Club ( Aguilera-Moracho-Llambrich). I en fèmines primera posició per Anna Rovira (Team Calella Triathlon) segons posició per la primera junior Claudia Luna ( Centre Natació Mataró ) i tercera un altre junior , Meritxell Velasco ( Fasttriatlón Club ). Per equips 1ª Fasttriatlón Club ( Velasco-Gracia-Conesa) 2ª Centre Natació Mataró ( Luna-Zaragoza-Salvador) 3ª Club Natació Banyoles ( Costa-Barba-Viladiu).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.