TV3 EMETRÀ EN DIRECTE LA ZURICH MARATÓ DE BARCELONA

0
505

Gràcies a l’acord de col·laboració establert entre l’organització de la cursa i la cadena de televisió catalana, la Zurich Marató de Barcelona es podrà seguir en directe al llarg del matí del 15 de març. Una complexa logística tècnica farà possible que els ciutadans puguin seguir en directe, el proper diumenge 15 de març, la Zurich Marató de Barcelona. RPM Racing, empresa organitzadora de l’esdeveniment i TV3, la televisió pública catalana, han establert un acord de col·laboració per produir la senyal en directe de la cursa i fer arribar a tots els ciutadans, la retransmissió en directe de la prova reina de l’atletisme. | Així mateix, es disposarà d’una connexió a Internet per emetre la senyal en streaming, a través de la web oficial de la cursa www.zurichmaratobarcelona.es . A més d’una càmera grua per no perdre’ns detall de la sortida i d’una càmera autònoma que oferirà imatge de l’ambient entre els participants, es disposaran 3 motos amb càmera que seguiran els corredors des de diverses zones de la cursa. Aquestes 3 càmeres “mototravelling”, emetran la senyal a través d’una motxilla transmissora, TVUPack. La senyal es transmetrà via 3G i 4G. Per fer-ho possible, es comptarà amb un nodrit equip humà que produirà el programa, format per 1 cap tècnic, 1 tècnic de so, 5 operadors de càmera, 1 productor, 1 tècnic de recepció de motxilles, 1 tècnic streaming i 1 realitzador. La cursa prendrà la sortida el diumenge 15 de març a partir de les 8.30h des de l’Avinguda Maria Cristina de Barcelona.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.