MITJA MARATÓ DE GRANOLLERS – LES FRANQUESES – LA GARRIGA

0
784

Aquest diumenge 1 de febrer, se celebrarà la 29a Mitja Marató de Granollers – Les Franqueses – La Garriga, organitzada per l’Associació Esportiva La Mitja. El festival atlètic començarà a les 10,30 hores amb la sortida de la cursa El Quart de Marató a l’Avinguda Sant Esteve de Granollers i a partir de les 10,50 h es donarà la sortida de la cursa de la mitja marató. Un any més, La Mitja de Granollers comptarà amb una amplia participació internacional, de la resta de l’estat i els millors atletes catalans.| Destaca la presència de kenyà Wilson Kipsang, guanyador de l’edició anterior i de les Maratons de Londres, Nova York 2014, de la World Marathon Majors 2013/2014 i anterior recordista mundial de marató. També cal destacar la participació de Carles Castillejo, guanyador de l’edició de 2012, i Chema Martínez, entre d’altres. La Mitja Marató de Granollers ha estat classificada com a la tercera millor cursa espanyola en les dues últimes edicions i la millor catalana, forma part del Circuit l’Aliança, essent la segona prova de les onze programades, així com de la 9è Challenge de Mitges Maratons Gran Premi Diputació de Barcelona.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.