AL 2015 NO T’OBLIDIS DE LA MITJA MES R@PIDA

0
728

Des del passat dia 10 de gener ha quedat obert el termini d’inscripcions de la setena edició de la MITJA MARATÓ COSTA BARCELONA MARESME, que es disputarà el proper diumenge 19 d’abril de 2015. Les inscripcions s’han de realitzar a través de la pàgina web www.gesport.cat/mitjamaresme, amb un preu de 20 euros pels titulars del “XIP GROC” o de 23 euros per qui l’hagi de llogar. La Mitja Marató Costa de Barcelona Maresme, transcorre per les poblacions de Calella, Pineda, Santa Susanna i Malgrat. La prova amb un circuit consolidat i ben planer, tornarà a ser un reclam, tant pels populars com per a l’èlit, per a venir a batre les pròpies marques personals.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.