MARATEST DE BADALONA 2015

0
666

La quarta edició de la Maratest de Badalona s’ha presentat aquest matí a la seu de l’Ajuntament de Badalona, a l’Edifici El Viver. La prova, organitzada per Gaudium Sports i amb el suport de l’Ajuntament de Badalona, l’ Ajuntament de Montgat, Marina Badalona i la Diputació de Barcelona, tindrà lloc el proper diumenge 22 de febrer a les 9:00h.| La sortida i l’arribada estan situades a l’Avinguda Alfons XIII de Badalona, davant del Pavelló Olímpic de Badalona, que per quart any consecutiu serà el centre neuràlgic de la competició. El traçat de la Maratest de Badalona, disputat sobre una distància de 15 quilòmetres al qual els corredors fan una o dues voltes, destaca per ser molt planer i per passar per alguns dels llocs més emblemàtics de Badalona i de Montgat. Entre les novetats d’enguany destaca la variació del primer quilòmetre de la cursa. Aquest transcorre per la nova zona urbanitzada d’Antoni Bori, evitant així, el pas pel Polígon Industrial Badalona Sud. La Maratest s’ha convertit en una prova de referència per fer, en companyia i amb tots els serveis, la tirada llarga prèvia a una marató. La cursa compta amb llebres que marquen sis ritmes objectius de marató: 2:45h, 3:00h, 3:15h, 3:30h: 3:45h i 4:00h i té avituallaments d’aigua i cronometratge cada 5 quilòmetres. A més, al pas pel quilòmetre 15 i a l’arribada hi ha avituallaments sòlids i de beguda isotònica. A falta d’un mes pel tancament de les inscripcions més de 1.500 corredors i corredores ja han formalitzat el seu desig de participar a la Maratest de Badalona 2015. Dos terços (67%) de les inscripcions s’han fet per a la cursa de 30 quilòmetres mentre que un 33% s’han decantat pels 15km. El regidor d’Educació, Esports i Joventut de l’Ajuntament de Badalona, Juan Fernández Benítez, ha afirmat que “La Maratest és una cursa pionera i amb un segell de qualitat que els participants agraeixen. Badalona és un escenari immillorable i una ciutat acollidora que li agrada l’esport. Badalona és Ciutat Europea de l’Esport al 2015 gràcies a la suma d’esforços de tots”. A l’acte s’han presentat les samarretes oficials de la Maratest de Badalona 2015, patrocinades un cop més pels Centres de Salut i Benestar Duet Sports. Com ja és tradició, les samarretes de la prova tenen versió d’home i de dona i enguany ambdues són de color negre. El disseny mostra la imatge de campanya, un xip groc amb les dues distàncies de la prova. Per concloure l’acte, l’organització ha llançat un missatge als ciutadans de Badalona i Montgat encoratjant-los a que surtin al carrer el dia 22 de febrer per animar als esportistes al llarg del recorregut. Les inscripcions per a la Maratest de Badalona 2015 es poden fer fins a la nit de dimarts 17 de febrer a les 23:59 hores a la pàgina web oficial

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.