SUMARI REVISTA MARATHON Núm. 339

0
1858

Comencem aquest número amb l’ENTREVISTA A SHEILA AVILÉS, una jove promesa amb un palmarès brillant en curses de muntanya i camp a través. NOVETAT a CATALUNYA: Primera prova de Snow Running amb la primera Hivernal Beret-Montgarri, prova que pertany a la modalitat de córrer sobre la neu sense raquetes. ARRIBA LA MARATEST DE BADALONA: la prova tornarà a preparar els maratonians el 22 de febrer. MARATRAIL i Marxa Popular: la competició de Bonmatí té quatre circuits: 10, 18, 25 i 42 km. ZURICH MARATÓ DE BARCELONA: l’excampiona de marxa atlètica Maria Vasco debutarà en la prova. CAMPIONAT EUROPEU DE CROS: l’equip espanyol aconsegueix 5 medalles: 4 de plata i 1 de bronze. MITJA MARATÓ DE TARRAGONA: Otmane Btaimi guanya la prova per tercer any consecutiu. Cursa 10KmRACC: més de 5.000 participants entre totes les propostes al circuit de Montmeló. | POLÈMICA+DENÚNCIA: Barcelona, sense Mundial; la gran cita del 2019 se celebrarà al golf Pèrsic, a Doha (Qatar). NOVETAT A PARÍS: la torre Eiffel se suma a la moda de les curses verticals en llocs emblemàtics. MARATONS DEL MÓN: NOVA secció en la qual parlarem de proves poc conegudes. DOSSIER CAMPIONS: Ryan Hall és l’atleta de raça blanca més ràpid en marató. I, si començàvem amb una joveneta, acabem amb un nonagenari amb L’ENTREVISTA A JOSEP M. TORRAS: veterà en actiu amb 89 anys, ens comenta la seva llarga trajectòria esportiva. A les pàgines centrals, com és habitual, trobareu el CALENDARI de les properes proves populars. Hi incloem les dades bàsiques de cada competició, amb un telèfon de contacte o una adreça d’e-mail per fer la inscripció o demanar informació de la prova. Si tot això us interessa però encara no rebeu la nostra revista, US PODEU FER SUBSCRIPTORS de MARATHON A TRAVÉS DE LA PÀGINA WEB: www.revistamarathon.com (recordeu que Marathon NO es ven als quioscos, només es distribueix per subscripció). ENGUANY OBSEQUIEM ELS NOUS SUBSCRIPTORS AMB UN BONIC BRAÇALET PER PORTAR EL MÒBIL durant els entrenaments. Subscripció més obsequis: 36 euros l’any (6 números).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.