CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS CURT PER CLUBS

0
574

CA Montornès, Campió masculí i femení
El passat diumenge 18 de gener es va celebrar la tretzena edició del Campionat de Catalunya de Clubs de Cros Curt en el marc del 54è Cros de Sant Sebastià al circuit del Parc Catalunya de Sabadell. El Club Atletisme Montornès s’ha proclamat campió tant en la categoria masculina com en la femenina.| El club vallesà va dominar clarament la classificació masculina, amb victòria individual Abdessamad Hemmi. La segona posició va ser pel Rios Running Team i la tercera pel club local, la Joventut Atlètica de Sabadell. En dones ha estat més disputada la victòria per equips, classificant-se en segona posició el FC Barcelona i l’Agrupació AC en la tercera. La victòria individual va ser per la Marta Galimany (FCB).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.