Francesc Freixer i Noemí Moreno guanyadors absoluts del duatló de muntanya dels Pèlags

0
384

Francesc Freixer ( Grup Esportiu Esteve ) i Noemí Moreno ( Club Atlètic Igualada ) guanyadors absoluts del duatló de muntanya dels Pèlags ( Vilobí del Penedès ) La població de Vilobí del Penedès va acollir la setena jornada de la lliga nacional de dualtons de muntanya , en un matí assolellat però amb molt de fred i temperatures negatives bona part de la competició , aquesta duatló va estar organitzada pel Club Triatló Miostaff i l’ajuntament , sota les distàncies Sprint : 6 quilòmetres inicials de cursa a peu , tot seguit 21quilòmetres de ciclisme de muntanya (btt) en un traçat molt ràpid pràcticament tot planer i per acabar una darrera cursa a peu de 3 quilòmetres .| A la categoria masculina victòria absoluta – la seva quarta en aquesta lliga – pel duatleta de Folgueroles Francesc Freixer ( Grup Esportiu Esteve ) amb un temps final de 1 hora 21minuts 7 segons , una avantatge de 1 minuts i 9 segons per davant del segon classificat absolut Albert Soley ( T-Bikes Club Triatló ) completant el tercer graó absolut , el primer veterà Albert Camps ( T-Bikes Club Triatló).Per equips 1º T-Bikes Club Triatló ( Soley-Camps-Bonet) Club Natació Reus Ploms ( Casanova-Portilla-Rial ) 3º Club Triatló Lluçanès ( Martínez-Madrona-Cardona). A la vessant femenina , Noemí Moreno ( Club Atlètic Igualada) es va endur una molt treballada victòria absoluta , desprès de liderar en tot moment la prova amb un crono 1 hora 40 minuts 19 segons , un estret marge de 36 segons a la segona classificada absoluta i primera veterana Teresa Pons ( Prat Distance Triatló ) Laura Terradas ( Club Triatló Granollers ) – guanyadora absoluta el diumenge anterior a Mataró – va assolir la tercera posició absoluta.Per equips 1ª Club Triatló Granollers ( Terradas-Lauco-Pou) 2ª Prat Distance Triatló ( Pons-Giner-Oliver) 3ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses ( Càtedra-Pupim-De la Cuesta).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.