Francesc Freixer i Noemí Moreno guanyadors absoluts del duatló de muntanya dels Pèlags

0
562

Francesc Freixer ( Grup Esportiu Esteve ) i Noemí Moreno ( Club Atlètic Igualada ) guanyadors absoluts del duatló de muntanya dels Pèlags ( Vilobí del Penedès ) La població de Vilobí del Penedès va acollir la setena jornada de la lliga nacional de dualtons de muntanya , en un matí assolellat però amb molt de fred i temperatures negatives bona part de la competició , aquesta duatló va estar organitzada pel Club Triatló Miostaff i l’ajuntament , sota les distàncies Sprint : 6 quilòmetres inicials de cursa a peu , tot seguit 21quilòmetres de ciclisme de muntanya (btt) en un traçat molt ràpid pràcticament tot planer i per acabar una darrera cursa a peu de 3 quilòmetres .| A la categoria masculina victòria absoluta – la seva quarta en aquesta lliga – pel duatleta de Folgueroles Francesc Freixer ( Grup Esportiu Esteve ) amb un temps final de 1 hora 21minuts 7 segons , una avantatge de 1 minuts i 9 segons per davant del segon classificat absolut Albert Soley ( T-Bikes Club Triatló ) completant el tercer graó absolut , el primer veterà Albert Camps ( T-Bikes Club Triatló).Per equips 1º T-Bikes Club Triatló ( Soley-Camps-Bonet) Club Natació Reus Ploms ( Casanova-Portilla-Rial ) 3º Club Triatló Lluçanès ( Martínez-Madrona-Cardona). A la vessant femenina , Noemí Moreno ( Club Atlètic Igualada) es va endur una molt treballada victòria absoluta , desprès de liderar en tot moment la prova amb un crono 1 hora 40 minuts 19 segons , un estret marge de 36 segons a la segona classificada absoluta i primera veterana Teresa Pons ( Prat Distance Triatló ) Laura Terradas ( Club Triatló Granollers ) – guanyadora absoluta el diumenge anterior a Mataró – va assolir la tercera posició absoluta.Per equips 1ª Club Triatló Granollers ( Terradas-Lauco-Pou) 2ª Prat Distance Triatló ( Pons-Giner-Oliver) 3ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses ( Càtedra-Pupim-De la Cuesta).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.