DRISS LAKHOUAJA, HEPTACAMPIÓ DE LA CURSA BARRI DE SANT ANTONI A RITME DE RÈCORD

0
651

Per setè any consecutiu, el fondista de l’Atletisme Montornès Driss Lakhouaja s’ha emportat la victòria a la Cursa Barri de Sant Antoni, la cursa popular més antiga de les celebrades a la ciutat de Barcelona i que cada any obre el calendari atlètic. Lakhouaja, a més, ho ha fet a ritme de rècord, ja que ha baixat en un segon la seva pròpia antiga millor marca (29’46”) a aquest circuit, deixant-lo en 29’45”. El triomf a la prova femenina d’aquesta edició número 37 de la cursa, que arrencava a les 9:30 amb el tret de sortida de mans de l’alcalde de la ciutat, Xavier Trias, ha estat per Hasna Bahom (CA La Sansi), que ha estat la més ràpida per segona vegada. | Lakhouaja ha estat novament el clar dominador d’una prova que coneix a la perfecció i a la qual ja passava amb una diferència de 5 segons respecte als seus perseguidors a l’equador (14’44”). En aquest quilòmetre 5, Marcos Sanza (CAVA) passava amb 14’49”, Otmane Btaimi (Bikila Tarragona) amb 14’56” i David Martínez (CA Manresa) amb 14’59”. L’heptacampió enfilava la recta final, al carrer Floridablanca, totalment destacat amb un fort sprint i amb l’objectiu de batre la seva plusmarca, que finalment ha pogut batre per només un segon. Vint-i-dos segons darrera seu entrava l’andorrà Marcos Sanza (30’07”) i en tercer lloc David Martínez amb 30’29”. A la prova femenina, per segon any consecutiu el graó més elevat del podi ha estat per Hasna Bahom. La corredora del CA La Sansi ja comandava la competició al quilòmetre 5 totalment destacada de les seves rivals amb 17’38”, avantatjant en 49 segons a la seva immediata perseguidora, Montse Carazo (Unió Colomenca d’Atletisme), i en un minut a Sonia Julià (CE Roger Roca Running). El triomf per Bahom també ha estat més ràpid que l’any passat, ja que ha invertit 13 segons menys en creuar la línia d’arribada per fer-ho en 35’40”. La segona plaça ha estat per Montse Carazo, a 1’42” de la guanyadora (37’22”) i Sonia Julià ha estat tercera amb 37’30”. CLASSIFICACIÓ MASCULINA: 1.- Driss Lakhouaja (Atletisme Montornès) 29’45” 2.- Marcos Sanza (CA Valls d’Andorra) 30’07” 3.- David Martínez (CA Manresa) 30’29” CLASSIFICACIÓ FEMENINA: 1.- Hasna Bahom (CA La Sansi) 35’40” 2.- Montse Carazo (U Colomenca Atletisme) 37’22” 3.- Sonia Julià (CE Roger Roca Running) 37’30”

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.