ZURICH MARATÓ DE BARCELONA: NOVA ETAPA

0
708

La cursa que tindrà lloc el proper 15 de març, ha presentat les novetats de la propera edició, entre les quals destaquem la millora dels serveis als corredors, una cursa infantil o la retransmissió en directe de la Zurich Marató de Barcelona per Barcelona Televisió.| Barcelona, 14 de gener- Davant les autoritats municipals, les entitats de voluntaris que col·laboren amb l’organització de la cursa, grups d’animació que prendran part en la propera edició de la Zurich Marató de Barcelona, participants, premsa i patrocinadors, s’han anat desgranant aquesta tarda, algunes de les novetats més importants de la propera Zurich Marató de Barcelona. La tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Sra. Maite Fandos, ha donat la benvinguda als assistents de l’acte i ha volgut destacar l’aposta de l’Ajuntament de Barcelona, per aconseguir l’excel·lència en aquesta marató, “Volem fer de la marató una gran festa per la ciutat. A dia d’avui, podem anunciar un augment de corredors respecte l’edició 2014, així com també de la participació femenina, cosa que celebrem especialment. El fet que pràcticament el 50% dels inscrits a la cursa siguin estrangers, representa un impacte econòmic molt gran per la ciutat de Barcelona, al llarg de tot el cap de setmana de la cursa”. A continuació, Joan Porcar, Conseller Delegat de RPM Racing, ha volgut agrair a tots els assistents el seu suport amb la Zurich Marató de Barcelona, “Avui és un dia d’agraïments. Vam agafar la marató quan era una cursa petita, i deu anys després, tenim la mateixa il·lusió que el primer dia però més experiència i nous objectius. Per realitzar grans esdeveniment esportius, és bàsic el suport dels patrocinadors, així que gràcies a Zurich Seguros, Asics o La Caixa, i a tots els que estan al nostre costat. Treballem per fer de la Zurich Marató de Barcelona una de les millors maratons del món, i sabem que al nostre costat tenim la gent que ens ajudarà a fer-ho.” Sergi Pujalte, Director General d’ outdoor de RPM Racing, ha agafat el relleu per explicar els canvis que s’han realitzat en la web oficial de la cursa i que en pocs dies ja seran visibles; “ En breus dies veurem la nova web de la Zurich Marató de Barcelona, una web molt més neta, clara i intuïtiva. Amb nous menús i una millor visibilitat que faran d’ ella una web més pràctica. Així mateix, posarem en marxa la nova APP de la Zurich Marató de Barcelona, molt pràctica tant pels corredors com pels seus familiars i amics, ja que permetrà seguir en temps real per geolocalització a aquells corredors que portin el seu smartphone. Destacar l’ExpoSport, que comptarà amb més de 200 estands i la celebració per primera vegada, d’una cursa infantil que tindrà lloc dissabte a la tarda. La Caixa Kids Race comptarà amb la participació de 500 infants.” Cristian Llorens, Director de Cursa de la Zurich Marató de Barcelona, ha sigut l’encarregat de presentar-nos el nou recorregut de la Zurich Marató de Barcelona, acompanyat per un vídeo que ha anat resseguint els carreres i màxims punts d’interès del circuit. Amb l’objectiu de fer-lo més ràpid i còmode, l’equip tècnic ha dissenyat un recorregut que presenta algunes modificacions respecte anteriors edicions. “Hem volgut dissenyar un recorregut més ràpid, aprofitant el desnivell positiu que ofereix la Diagonal, el circuit continuarà recte un cop passada l’Av. Sarrià fins a la Plaça Francesc Macià. Seguidament es continuarà pel carrer Urgell i s’enllaçarà amb el carrer París. Així mateix, els corredors comptaran amb avingudes més amples, gràcies a la utilització de tots els carrils disponibles d’avingudes com la Gran Via, La Meridiana, l’Av. Madrid o la Diagonal, aportant més espai als participants i evitant aglomeracions i embussos. La senyalització en cursa augmentarà, com també ho faran els avituallaments.” Llorens ha fet referència també, a la participació d’elit de la cursa. En aquest sentit els assistents han pogut veure un vídeo on els atletes kenyans Cosmas Lagat i Abraham Akopesha, primers atletes d’elit confirmats, han volgut saludar als assistents des del Trianing Camp de Kaptagat, Kenya. Carles Castillejo i María Vasco, presents a l’acte, han confirmat la seva participació en la propera edició de la cursa. Posteriorment, ha sigut el moment dels patrocinadors. Sílvia Heras, directora de màrqueting de Zurich Seguros, explicava la implicació de l’empresa amb la cursa; “ La Zurich Marató de Barcelona s’ha convertit en alguna cosa més que un esdeveniment que patrocinem, ja forma part de les nostres vides. Des de Zurich hem convidat als nostres clients i treballadors a prendre part en la cursa, i aquest any serem 2.500 corredors. A més a més, aportarem 170 voluntaris que estaran col·laborant amb l’organització el dia de la cursa”. En nom d’ ASICS Iberia, el seu director general Emilio Risques, ha avançat el nou model oficial exclusiu que la marca ha realitzat amb motiu de la Zurich Marató de Barcelona. “El 30 de gener del 2014 presentàvem les bambes exclusives ASICS, dedicades a la Zurich Marató de Barcelona. Avui 14 de gener, estem molt satisfets de presentar-vos el model que hem fet per a la propera edició de la cursa. Les bambes estan plenes de detalls de la cursa, com el recorregut incrustat en la plantilla de les sabates.” Finalment, David Levy, President de la Fundació Real Dreams, ha explicat l’acord entre migranodearena.org i la Zurich Marató de Barcelona, per tal que els corredors puguin dedicar el seu esforç a una causa solidaria; “Ens agradaria fer arribar el missatge de Mi Grano de Arena als milers de corredors que prendran part en la propera edició de la cursa. Tot el seu esforç per córrer la cursa el poden plasmar amb aquesta iniciativa, que és molt fàcil de dur a terme. Entre tots hem d’aconseguir difondre aquesta causa i fer de la Zurich Marató de Barcelona, una cursa més solidària.”

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.