LA CURSA BARRI SANT ANTONI TORNARÀ A REUNIR 4.000 ATLETES PER OBRIR EL CALENDARI BARCELONÍ

0
529

Els organitzadors de la Cursa Barri Sant Antoni ja estan preparats perquè aquest diumenge 18 de gener novament més de 4.000 atletes gaudeixin a la ciutat de Barcelona de la primera cursa de 10 quilòmetres de l’any 2015. La presentació de la cursa popular més antiga de les celebrades a la ciutat, amb un total de 37 edicions, ha tingut lloc aquest migdia a la Fàbrica Moritz Barcelona, ubicada a la Ronda de Sant Antoni 41, on s’han reunit els responsables de diferents estaments polítics, esportius i ciutadans així com els vigents guanyadors de la prova, Hasna Bahom i Driss Lakhouaja, que avui ha rebut un trofeu com a reconeixement per les seves sis victòries consecutives a la prova. | En els parlaments de les autoritats, la responsable de Marketing de Cerveses Moritz, Montse Comabella, ha destacat “l’excel•lent col•laboració de Moritz amb la cursa, ja que per vuitè any consecutiu son l’esponsor principal de la prova, que té un gran compromís amb el barri de Sant Antoni”. El Conseller del Barri de Sant Antoni al Districte de l’Eixample Vicenç Enguix ha resaltat la gran tasca realitzada “pels organitzadors, i molt especialment per l’Associació de Veïns, que es deixa la pell perquè aquests dies la gent pugui gaudir de la festa i de la cursa”. Per últim, el director de la cursa, Josep Maria Conesa, ha agraït “al gran número de persones que hi ha darrera de l’organització de la prova i que fa que tot estigui a punt pel servei dels atletes, i especialment a Driss Lakhouaja per la seva fidelitat amb la prova”. La cursa Barri de Sant Antoni 2015 tindrà lloc el pròxim diumenge 18 de gener i sortirà a les 9:30 hores de la confluència dels carrers Floridablanca i Calàbria, al bell mig del barri de Sant Antoni. L’arribada del primer classificat a línia de meta està prevista al voltant de les 10:00 hores.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.