MITJA MARATÓ COSTA BARCELONA MARESME

0
759

obert el termini d’inscripcions de la setena edició de la MITJA MARATÓ COSTA BARCELONA MARESME, que es disputarà el proper diumenge 19 d’abril de 2015.
Les inscripcions s’han de realitzar a través de la pàgina web www.gesport.cat/mitjamaresme, amb un preu de 20 euros pels titulars del “XIP GROC” o de 23 euros per qui l’hagi de llogar. La Mitja Marató Costa de Barcelona Maresme, transcorre per les poblacions de Calella, Pineda, Santa Susanna i Malgrat. La prova amb un circuit consolidat i ben planer, tornarà a ser un reclam, tant pels populars com per a l’èlit, per a venir a batre les pròpies marques personals. La prova estarà organitzada per l’empresa GESPORT, Manel Vicente en serà el Director Tècnic de la cursa.| Per ampliar notícia amb entrevista ens podeu contactar al telèfon mòbil 649 57 62 30. Us agraïm la vostra col·laboració en la difusió d’informació de la “ MITJA MARATÓ COSTA DE BARCELONA MARESME”

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.