CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS “A” EN PISTA COBERTA

0
499

El FC Barcelona, Campió en homes i dones
Aquest diumenge 11 de gener s’ha celebrat la dinovena edició del Campionat de Catalunya de Clubs A en Pista Coberta a Sabadell. El FC Barcelona ha revalidat els títols autonòmics, ja que s’ha imposat tant a la categoria masculina com a la femenina. L’Agrupació AC ha aconseguit el subcampionat també ambdues categories. La JA Sabadell s’ha situat tercer en homes i l’ISS-L’Hospitalet en dones.| Cal destacar els quatre rècords dels campionats aconseguits per atletes del FC Barcelona. Cristina Lara ha marcat un registre de 7”55 als 60 metres, Marc Alcalà ha fet una marca de 3’49”41 als 1.500 metres, Esther Guerrero ha fet un temps de 2’09”54 i l’equip de relleus femení de 4X200 m ha marcat un registre de 1’40″47” i un equip format per Ingrid Andres, Caridad Jerez, Cristina Lara i Plácida Azahara Martinez.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.