Ever Alejandro Gómez i Laura Terradas s’imposen al duatló de muntanya SBR de Mataró.

0
492

Mataró va acollir la sisena jornada de la lliga nacional de dualtons de muntanya , la duatló més antiga de tot Catalunya que ha arribat a la seva 17ª edició , aquesta competició va estar organitzada pel Club SBR i l´Institut d’esports de Mataró , sota les distàncies Sprint : 6.000 metres inicials de cursa a peu , tot seguit 22 quilòmetres de ciclisme de muntanya (btt) en un traçat molt tècnic i per acabar una darrera cursa a peu de 2.500 metres.| A la categoria masculina tercera victòria consecutiva a la Lliga pel duatleta Bolivià , Ever Alejandro Gómez ( Club Medina Triatló ) amb un temps final de 1 hora 34 minuts 14 segons , una avantatge de 2 minuts i 50 segons per davant del segon classificat absolut i primer sub-23 , Adrià Noguera ( Club Triatló Lluçanès) completant el tercer graó del podi un altre sub-23 , Mario Sinues ( Club Triatló Montornès).Per equips 1º Club Medina Triatló ( Gómez-Fidalgo-Fidalgo) 2º T-Bikes Club Triatló ( Bonet-Soley-Camps) 3º Club Triatló Lluçanès ( Noguera-Madrona-Martínez) A la vessant femenina la duatleta Gironina , Laura Terradas ( Club Triatló Granollers ) es va endur una molt treballada victòria absoluta final amb un crono de 2 hores 4 minuts 25 segons , un marge de 2 minuts 7 segons a la segona classificada absoluta i primera veterana Meritxell Giménez ( Club Natació Reus Ploms ) un altre veterana Teresa Pons ( Prat Distance triatló ) va assolir la tercera posició absoluta.Per equips 1ª Club Triatló Granollers ( Terradas-Lauco-Espinosa) 2ª Club Natació Reus Ploms ( Giménez- Adalid-Ferrer) 3ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses ( Càtedra-Capdevila-De la Cuesta).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.