10k de Vilafranca el diumenge dia 18 es tancaran les inscripcions. Una cursa amb tots els serveis

0
525

La 5ena edició dels 10k de Vilafranca ja està apunt d’arribar, serà el 25 de gener i, les inscripcions encara estan obertes fins el diumenge dia 18 o quan s’arribi als 1.800 atletes.
Els 10k de Vilafranca és una cursa pensada pels atletes amb tots els serveis que necessiten , perquè els que l’organitzem som corredors i hem fet una cursa tal com ens agradaria trobar-nos quan anem a córrer.| Circuit pla e idoni per fer marca, passant pels llocs més emblemàtics de la Vila 12 categories, 6 masculins i 6 femenins i premis pels 3 primers de categoria sempre que no tinguin en la general amb trofeus de disseny exclusiu de la cursa. Classificacions a la web a la mitja hora de la seva finalització.Voluntaris per tot el circuit que a més amb la seva simpatia van animant als atletes.Servei de fisios a l’arribada Sortida a les 11 del matí. Sortida i arribada al mateix lloc, amb grup d’animació Grups de musica pel circuit. Dutxes. Pàrquing a preu reduït pels atletes, sota la sortida/arribada. Més de 2.000 fotos gratuïtes de diferents llocs del circuit per on passen els atletes. Fira del corredor al costat de la sortida/arribada el dissabte i diumenge fins una hora abans. Els atletes s’emportaran de regal una samarreta tècnica exclusiva de la cursa de qualitat i un disseny especial a part d’altres productes de menjar i beguda. Avituallament al km5 i arribada.Cursa puntuable per la lliga Internet de Champion chip Control de xip a la meitat de cursa. Bon ambient atlètic, l’edició anterior vam córrer 1.500 atletes finalitzats. Servei de megafonia a la sortida i arribada. kms assenyalats Guardarropia a la fira del corredor. Sorteig de material dels sponsors. Concert vermut al finalitzar la cursa

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.