L’ajuntament es queda petit en la entrega de premis de la 16a Sant Silvestre

0
300

La Sant Silvestre Barcelonesa ha tornat a mostrar l’estreta relació que manté amb Sant Cugat des de fa cinc anys amb l’entrega de premis de l’edició d’enguany, duta a terme en una primera planta de l’ajuntament que s’ha quedat petita. Els millors atletes locals, les millors disfresses, els tres primers classificats en les diferents categories per edats i els participants que van ocupar les primeres 40 posicions en les categories absolutes han rebut guardons i obsequis dels patrocinadors.| Pernils, ulleres, bosses d’esport, dessuadores, lots de cosmètics o polseres amb detectors de codi QR. Aquests han estat alguns dels obsequis que han pogut recollir els guardonats per la cita espotiva que tanca l’any a la ciutat, la Sant Silvestre. La 16a edició ha estat la que més premis ha repartit arreu de l’estat, reconeixent diferents categories entre les quals els millors locals, Xavier Freixenet i Laura Bel. Francisco Martínez, guanyador a la millor disfressa individual, i Marc Marzábal, a la millor disfressa per equips, han posat el toc d’humor a la cita en presentar-se amb els respectius vestits guanyadors. Un representant de l’equip Leiva Runners ha recollit el guardó al millor equip, mentre que la resta de premiats han recollit els seus obsequis segons cada categoria. Tot plegat, en una nova mostra de la productiva relació entre la competició i el municipi. Una relació que l’organitzador de la cita, Domingo López, espera que s’allargui pel bon tracte entre les dues parts.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.