eDreams Mitja Marató de Barcelona: EL RECORREGUT MÉS RÀPID

0
733

A falta de poc més d’un mes per a la celebració de la propera edició de la eDreams Mitja Marató de Barcelona, es confirma el recorregut d’una de les mitges maratons més ràpides del món. Amb el rècord del món femení assolit en la darrera edició de la cursa per la kenyana Florence Kiplagat, l’organització ha introduït dues modificacions, eliminant dos girs per potenciar, encara més , la rapidesa d’un circuit de rècord.| L’última edició de la eDreams Mitja Marató de Barcelona, passava a la història gràcies al doble rècord del món femení, assolit per la corredora kenyana Florence Kiplagat, qui establia la nova millor marca mundial en mitja marató, parant el cronòmetre en 1:05:12 i 1:01:56 en la distància dels 20 quilòmetres. Aquestes marques van ser la conseqüència de múltiples factors, però sobretot el d’un recorregut ràpid, recte i planer, que propicià la gesta de Kiplagat. Un any després, l’organització de la eDreams Mitja Marató de Barcelona, presenta el seu nou recorregut, que mostra millores respecte el de l’edició 2014. Aprofitant alguns petits canvis en les obres de la ciutat, hem introduït lleugeres variacions que faran que el recorregut encara sigui més ràpid. La sortida i arribada de la cursa continuarà sent al Passeig Pujades. La primera modificació la trobem a l’ inici de l’Avinguda Paral·lel, gràcies a la finalització de les obres que van afectar aquest tram en l’última edició, els corredors es trobaran amb tres carrils completament rectes evitant el gir per la Ronda de Sant Pau. El segon canvi, arribarà a la zona del Poblenou, amb una gran recta entre el Carrer Pallars fins al Carrer Llacuna que ens farà passar pel quilòmetre 10, més ràpid que l’any passat. Per tant, el que era un recorregut de rècord del món, millora encara més per fer-se més ràpid. En categoria masculina, ja han confirmat la seva participació en la eDreams Mitja Marató de Barcelona, atletes de primer nivell. Quatre d’ells, ostenten marques personals inferiors a l’hora en aquesta distància i arribaran a Barcelona amb el clar objectiu de córrer per sota de l’hora. En categoria femenina la plusmarquista mundial Florence kiplagat, ja ha confirmat la seva participació en la eDreams Mitja Marató de Barcelona, i ja ha fet pública la seva intenció de millorar el seu propi rècord mundial. El proper 15 de febrer, sortirem de dubtes!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.