Presentació 2a Sansi de Mataró

0
589

La 2a Sansi de Mataró del 11/01/15 organitzada pel Club Atletisme La Sansi, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mataró, s’ha presentat aquesta tarda a La nau Gaudi de Mataró. La cursa es de caràcter popular i formarà part del calendari de la Federació Catalana d’atletisme i cronometrada pels seus jutges, també formarà part de la lliga Championchip. Cursa popular de 10km amb un nou recorregut molt ràpid, amb sortida i arribada al passeig marítim, davant de l’Hotel Atenea. Les curses començaran a les 10h amb les prova de 10 km i a les 11.20h les 2 curses infantils.| Pere Galbany, Regidor d’esports ha comentat “A Mataró lluitem per esdeveniments de qualitat com les curses de La Sansi i estem contents que aquesta cursa es consolidi a la ciutat. Continuem recolçant l’esport a Mataró”. Pau Moret, representant d’Ibercaja, ha comentat “la primera edició ens va agradar molt i li hem volgut continuar recolzant la cursa”. Josep Lluis Blanco, President de La Sansi “es la 4a cursa que gestionarem en 20 dies. El recorregut totalment pla per fer marca tants els atletes d’alt nivell com els populars, i podran gaudir de córrer al costat del mar. ” inscripcions es poden fer a www.lasansimataro.com on a més, trobareu tota la informació necessària.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.