LA CURSA BARRI DE SANT ANTONI TORNA A OBRIR EL CALENDARI ATLÈTIC BARCELONÍ EL 2015

0
622

Com ja és tradicional, la Cursa Barri de Sant Antoni tornarà a obrir el calendari de les proves atlètiques de 10 quilòmetres de la ciutat de Barcelona un any mes. Aquest 2015, la competició celebra els seus 37 anys d’història i de fidelitat amb els gairebé 4.000 corredors que aquestes darreres temporades s’han afegit a aquesta proposta esportiva per començar el seu any atlètic. La cursa tindrà lloc el pròxim diumenge 18 de gener i sortirà a les 9:30 hores de la confluència dels carrers Floridablanca i Calàbria, al bell mig del barri de Sant Antoni. | La presentació d’aquesta nova edició de la cursa tindrà lloc el pròxim dimarts dia 13 de gener a les 12:00h a la Fàbrica Moritz Barcelona (Ronda de Sant Antoni, 41), la seu del principal patrocinador de la prova i comptarà amb la presència dels organitzadors i d’alguns dels principals atletes que estaran presents a la línia de sortida tot just cinc dies després. La llarga tradició d’aquesta prova la converteix en una de les més antigues de les que se celebren a la ciutat de Barcelona i en una de les favorites dels atletes per buscar marca personal als 10 quilòmetres i per començar l’any. A més, fa tot just dues temporades va ser l’escenari del Campionat de Catalunya de 10 quilòmetres en ruta, competició que ha acollit en diverses edicions. QUÈ: Presentació Cursa Barri Sant Antoni 2015 (37ena edició) QUAN: Dimarts, 13 gener 2015 a les 12:00h ON: Fàbrica Moritz Barcelona (Ronda Sant Antoni, 41 Barcelona)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.