LA CURSA BARRI DE SANT ANTONI TORNA A OBRIR EL CALENDARI ATLÈTIC BARCELONÍ EL 2015

0
469

Com ja és tradicional, la Cursa Barri de Sant Antoni tornarà a obrir el calendari de les proves atlètiques de 10 quilòmetres de la ciutat de Barcelona un any mes. Aquest 2015, la competició celebra els seus 37 anys d’història i de fidelitat amb els gairebé 4.000 corredors que aquestes darreres temporades s’han afegit a aquesta proposta esportiva per començar el seu any atlètic. La cursa tindrà lloc el pròxim diumenge 18 de gener i sortirà a les 9:30 hores de la confluència dels carrers Floridablanca i Calàbria, al bell mig del barri de Sant Antoni. | La presentació d’aquesta nova edició de la cursa tindrà lloc el pròxim dimarts dia 13 de gener a les 12:00h a la Fàbrica Moritz Barcelona (Ronda de Sant Antoni, 41), la seu del principal patrocinador de la prova i comptarà amb la presència dels organitzadors i d’alguns dels principals atletes que estaran presents a la línia de sortida tot just cinc dies després. La llarga tradició d’aquesta prova la converteix en una de les més antigues de les que se celebren a la ciutat de Barcelona i en una de les favorites dels atletes per buscar marca personal als 10 quilòmetres i per començar l’any. A més, fa tot just dues temporades va ser l’escenari del Campionat de Catalunya de 10 quilòmetres en ruta, competició que ha acollit en diverses edicions. QUÈ: Presentació Cursa Barri Sant Antoni 2015 (37ena edició) QUAN: Dimarts, 13 gener 2015 a les 12:00h ON: Fàbrica Moritz Barcelona (Ronda Sant Antoni, 41 Barcelona)

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.