CROS CIUTAT DE VIC

0
534

El passat diumenge 4 de gener es va celebrar el XXXVIè Cros Ciutat de Vic, Trofeu Pere Casacuberta. El guanyador absolut masculí va ser Ibrahim Chakir (FCM) que repeteix triomf de l’edició anterior i també va aconseguir la victòria de la categoria promesa. En dones, la victòria va ser per Ingrid Pino (FCB).| Aquesta edició del Cros de Vic també representava l’última prova puntuable del Gran Premi Català de Cros Cadet, Juvenil i Júnior, classificatori per a confeccionar la selecció catalana que participarà al Cros Internacional Juan Muguerza que se celebrarà a Elgoibar el proper 25 de gener.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.