Òdena i Cabrils els dos darrers duatlons de muntanya del 2014

0
541

Les poblacions d´Òdena i Cabrils han tancant l’any 2014 com les dues darreres jornades de la lliga nacional de duatlons de muntanya.Aquestes competicions s’han desenvolupat sota la distància sprint : 5.000 metres inicials de cursa a peu , tot seguit 20 quilòmetres de ciclisme de muntanya (btt) i per acabar una darrera cursa a peu de 2.500 metres.| A la vessant competitiva cal destacar les dues victòries consecutives absolutes en el cas del homes pel duatleta Bolivià , Ever Alejandro Gómez ( Club Medina Triatló ) i en dones per la duatleta de Caldes de Montbui, Mercè Tusell ( Club Natació Reus Ploms). La resta de premiats a Òdena son : Xavier Jové ( Cerrr Igualada) segon absolut i primer sub-23 i Francesc Freixer ( Grup Esportiu Esteve) tercer absolut.Per equips 1º Club Medina Triatló ( Gómez-Fidalgo-Fidalgo) 2º Cerrr Igualada ( Jové-Freixa-Jové) 3º Club Triatló Lluçanès ( Madrona-Martínez-Casas).Dins de la categoria femenina , Laura Terradas ( Club Triatló Granollers) 2ª absoluta ; 3ª absoluta i primera veterana Teresa Pons ( Prat Distance Triatló ) .Per equips 1ª Club Natació Reus Ploms ( Tusell-Giménez-Ferrer) 2ª Prat Distance Triatló ( Pons-Giner-Mollet) 3ª Club Atlètic Igualada ( Moreno-Franco-Borras). A Cabrils a la categoria masculina : Ismael Ventura ( Club Triatló Montornès) 2º absolut i Carlos Portilla ( Club Natació Reus Ploms ) 3º absolut . Per equips 1º Club Medina Triatló ( Gómez-Fidalgo-Fidalgo) 2º Club Natació Reus Ploms ( Portilla-Casanova-Rial) 3º Club Triatló Lluçanès ( Madrona-Martínez-Casas). A la categoria femenina : Meritxell Giménez ( Club Natació Reus Ploms ) 2ª absoluta i primera veterana ; Teresa Pons ( Prat Distance Triatló ) 3ª absoluta i segona veterana.Per equips 1ª Club Natació Reus Ploms ( Tusell-Giménez-Ferrer) 2ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses ( Capdevila-De la Cuesta-Pons) 3ª Prat Distance Triatló ( Pons-Rekow-Cornudella).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.