Òdena i Cabrils els dos darrers duatlons de muntanya del 2014

0
411

Les poblacions d´Òdena i Cabrils han tancant l’any 2014 com les dues darreres jornades de la lliga nacional de duatlons de muntanya.Aquestes competicions s’han desenvolupat sota la distància sprint : 5.000 metres inicials de cursa a peu , tot seguit 20 quilòmetres de ciclisme de muntanya (btt) i per acabar una darrera cursa a peu de 2.500 metres.| A la vessant competitiva cal destacar les dues victòries consecutives absolutes en el cas del homes pel duatleta Bolivià , Ever Alejandro Gómez ( Club Medina Triatló ) i en dones per la duatleta de Caldes de Montbui, Mercè Tusell ( Club Natació Reus Ploms). La resta de premiats a Òdena son : Xavier Jové ( Cerrr Igualada) segon absolut i primer sub-23 i Francesc Freixer ( Grup Esportiu Esteve) tercer absolut.Per equips 1º Club Medina Triatló ( Gómez-Fidalgo-Fidalgo) 2º Cerrr Igualada ( Jové-Freixa-Jové) 3º Club Triatló Lluçanès ( Madrona-Martínez-Casas).Dins de la categoria femenina , Laura Terradas ( Club Triatló Granollers) 2ª absoluta ; 3ª absoluta i primera veterana Teresa Pons ( Prat Distance Triatló ) .Per equips 1ª Club Natació Reus Ploms ( Tusell-Giménez-Ferrer) 2ª Prat Distance Triatló ( Pons-Giner-Mollet) 3ª Club Atlètic Igualada ( Moreno-Franco-Borras). A Cabrils a la categoria masculina : Ismael Ventura ( Club Triatló Montornès) 2º absolut i Carlos Portilla ( Club Natació Reus Ploms ) 3º absolut . Per equips 1º Club Medina Triatló ( Gómez-Fidalgo-Fidalgo) 2º Club Natació Reus Ploms ( Portilla-Casanova-Rial) 3º Club Triatló Lluçanès ( Madrona-Martínez-Casas). A la categoria femenina : Meritxell Giménez ( Club Natació Reus Ploms ) 2ª absoluta i primera veterana ; Teresa Pons ( Prat Distance Triatló ) 3ª absoluta i segona veterana.Per equips 1ª Club Natació Reus Ploms ( Tusell-Giménez-Ferrer) 2ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses ( Capdevila-De la Cuesta-Pons) 3ª Prat Distance Triatló ( Pons-Rekow-Cornudella).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.