OMAR OUGZFI I OUAFFA HAMANI GUANYAN LA 16ª EDICIÓ DE LA SANT SILVESTRE BARCELONESA

0
317

Els marroquins Omar Ougzfi i Ouaffa Hamani s’han imposat en la 16ª eició de la Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat, L’Aliança que s’ha disputat pels carrers de Sant Cugat aquest dimecres per tancar l’any. Ougzfi repeteix triomf, per segon any consecutiu, amb una marca de 29 minuts i 38 segons. I amb categoría femenina Ouaffa ha completat els 10 quilòmetres del recorregut en 36 minuts i 41 segons. Desprès de la cursa dels nassos, ha sigut la prova que ha comptat més el dia 31 de Catalunya.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.