Joan Ruvireta i Mercè Tusell guanyadors absoluts del duatló de muntanya de Cabrils

0
394

La novena i darrera jornada de la Lliga Nacional de duatlons de muntanya del 2013 s’ha celebrat coincidint amb la novena edició del duatló de muntanya de Cabrils , sota l’habitual i acurada organització del Centre Excursionista de Vilassar de Mar , el darrer matí de diumenge d´enguany els duatletes han fet front a 5 quilòmetres de cursa a peu , tot seguit 20 quilòmetres de ciclisme de muntanya (btt) i per acabar una nova cursa a peu de 2 quilòmetres. | Dins de la categoria masculina clara victòria absolut desprès de liderar la competició des de el tret de sortida, en la seva primera duatló de la temporada per Joan Ruvireta ( Club Natació Vic-etb) amb un temps final de 1 hora 21 minuts 51 segons , un marge de 1 minut 30 segons per davant del segon classificat absolut , el guanyador el diumenge anterior a Òdena , Albert Soley ( T-Bikes Club Triatló ) , completant el podi absolut el primer vetarà arribat a meta Albert Camps ( T-Bikes Club Triatló ).Per equips 1º T-Bikes Club Triatló ( Soley-Camps-Acosta) 2º Club Natació Vic-etb ( Ruvireta-Gonzalez-Padros) 3º Club Triatló Lluçanès (Madrona-Martínez-Ito). A la vessant femenina revalida la seva victòria de l’any passat Mercè Tusell ( Club Natació Reus Ploms ) amb un crono de 1 hora 47 minuts 31 segons , una avantatge de 1 minut 18 segons a la segona classificada absoluta , la guanyadora també diumenge passat a Òdena , Mariona Càtedra ( Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) el tercer graó del podi absolut per la primera veterana classificada Nuria Lauco ( Club Triatló Granollers).Per equips 1ª Club Triatló Granollers (Lauco-Espinosa-Oliveros) 2ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses ( Càtedra-Galí-De la Cuesta) 3ª Club Natació Prat-triatló ( Terradas-Rekow-Cornudella).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.