Cartell de luxe a la Sant Silvestre de Sant Cugat, amb una participació de 2654 corredors

0
618

La Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat L’Aliança recupera força respecte l’any passat i torna a ser una de les més representatives a nivell català. La presència d’atletes de renom com els catalans Jaume Leiva, què torna a l’aslfalt desprès d’una llarga lesiò i Meritxell Calduch, guanyadora de la Sant Silvestre del 2010 i 2011, i tambè els marroquins Omar Ougzfi, Mohamed Behmbarka, Samir Ait Bouchmane i Ouffa Hamani, formaràn part d’aquest cartell de luxe.| La Sant Silvestre és una de les curses de finals d’any més nombroses de tot el territori català, i és la que compta amb més premis de tot l’Estat espanyol. La competició donarà el tret de sortida aquest dimecres a dos quarts de sis de la tarda, amb una participación de 2654 corredors

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.