Ait Khamouch i Jelena Abele guanyen la 35a Sant Silvestre del Masnou amb prop de 1.900 arribats

0
586

La 35ª edició de la Sant Silvestre del Masnou, organitzada per l’ Ajuntament del Masnou i Club La Sansi ha tingut lloc avui sobre un recorregut de 5 quilòmetres, amb 2.100 inscrits i prop de 1.900 arribats a meta, amb sortirà des del Port Esportiu, que gentilment cedeixen les seves instal•lacions. La Sant Silvestre més antiga de Catalunya, amb 35 edicions ha tingut un gran matinal, tant en categories menors, amb prop de 300 participants, com amb homes i dones a la única Sant Silvestre de dones a Espanya. En homes victòria d’Abderrahman Ait Khamouch en un apretat esprint amb el letó Edgars Sumskis, el marroquí Agoual va arribar seguidament. amb un excel•lent temps de 14’06 als 5kms record de la prova, en els seus 34 anys d’ historia. A la cursa de dones la guanyadora ha sigut l’atleta de letonia del club La Sansi Jelena Abele, seguida de Hasna Bahom, sara Loehr, Inna Lebedieva (Ucraïna) i la marroquí Wafa Azaouz Josep Luis Blanco, organitzador de la cursa, s’ha mostrat content amb la resposta dels participants “Molt content amb la resposta en un dia tan assenyalat de participants tant d’elit, populars, menors i aficionats” Amb més de 2.100 inscrits, actualment es la cursa catalana amb més participants de cap d’any darrera de la Cursa dels Nassos de Barcelona. El club La Sansi també va organitzar diumenge passat La Sansi Viladecans amb 1.900 inscrits, i portarà la direcció tècnica de la cursa dels Nassos de Barcelona del 31/12/14 per prop de 11.000 participants.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.