24 hores de Corredors.Cat: cauen 3 nous rècords catalans

0
748

“Durant tot el cap de setmana passat centenars d’atletes i aficionats nacionals, estatals i internacionals (cal recordar que és una prova amb reconeixement de la IAU) han passat per les pistes de Can Dragó a córrer i fer aportacions solidàries per a l’estudi de l’ELA (Fundació Miquel Valls). L’event està organitzat per l’Associació Corredors.cat. A part de curses de menor distància, respecte a les proves ultra de 6h/12h/24h en pista de Corredors.cat cal dir que es van registrar bones marques en totes les distàncies i els atletes catalans van millorar tres rècords. A les 6 hores, la badalonina Sànchez Xufré va deixar l’anterior rècord de Ruth Guillem de 61.197 km en 67.688 km. , que és nou rècord CAT i ESP. Pel que fa a les 12 hores, la barcelonina Irina Batyreva ha fet rècord català i estatal en 12 hores pista, deixant les antigues marques de Estefi Climent de 101.726 km (CAT) i d’Eva Esnaola de 118.349 km (ESP) en 122.799 km. x També, en 12 hores però en categoria masculina, el badaloní Paris Canals ha superat el rècord català i estatal de Mia Carol de 136.265 km i l’ha deixat en 145.346km, cinquena millor marca del món aquest 2014. Podeu trobar tots els resultats a la web: Resultats.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.