24 hores de Corredors.Cat: cauen 3 nous rècords catalans

0
518

“Durant tot el cap de setmana passat centenars d’atletes i aficionats nacionals, estatals i internacionals (cal recordar que és una prova amb reconeixement de la IAU) han passat per les pistes de Can Dragó a córrer i fer aportacions solidàries per a l’estudi de l’ELA (Fundació Miquel Valls). L’event està organitzat per l’Associació Corredors.cat. A part de curses de menor distància, respecte a les proves ultra de 6h/12h/24h en pista de Corredors.cat cal dir que es van registrar bones marques en totes les distàncies i els atletes catalans van millorar tres rècords. A les 6 hores, la badalonina Sànchez Xufré va deixar l’anterior rècord de Ruth Guillem de 61.197 km en 67.688 km. , que és nou rècord CAT i ESP. Pel que fa a les 12 hores, la barcelonina Irina Batyreva ha fet rècord català i estatal en 12 hores pista, deixant les antigues marques de Estefi Climent de 101.726 km (CAT) i d’Eva Esnaola de 118.349 km (ESP) en 122.799 km. x També, en 12 hores però en categoria masculina, el badaloní Paris Canals ha superat el rècord català i estatal de Mia Carol de 136.265 km i l’ha deixat en 145.346km, cinquena millor marca del món aquest 2014. Podeu trobar tots els resultats a la web: Resultats.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.