La Sant Silvestre Montblanquina, carregada de novetats

0
522

El dimecres 31 de desembre tindrà lloc la vuitena edició de la cursa de Sant Silvestre de Montblanc per la Marató de TV3. Enguany, aquesta competició popular, comptarà amb diverses novetats amb motiu del 20è aniversari del Club Atlètic Montblanc. Així doncs, es canvia el punt de sortida i arribada de la cursa. Enguany els corredors començaran i acabaran a la plaça de Sant Francesc, un espai que permetrà donar millor servei als participants. El recorregut, també canvia i passarà per més carrers del casc antic de Montblanc, entre ells, el carrer Riber. El recorregut de la Sant Silvestre Montblanquina és de 3.400 metres mentre que la infantil té un traçat de 500 metres.| Com és habitual, la cursa comptarà amb la presència d’algun element del segugici popular de la vila. En aquesta edició es comptarà amb els Gegants i Nanos de Montblanc que celebren el seu 150è aniversari. Durant la cursa hi haurà música amb un discjòquei i una xaranga. A l’arribada, s’oferirà berenar a tots els corredors. Les inscripcions de la Sant Silvestre popular i de la infantil, es poden fer al web www.atleticmontblanc.cat al preu de 4 euros o, presencialment a les botigues Arasports o Cal Vives, del 15 al 29 de desembre, al preu de 3 euros. Les inscripcions es tancaran el 29 de desembre o bé quan s’hagi arribat al límit de 100 participants a la Sant Silvestre infantil i de 200 a la cursa popular.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.