35ª SANT SILVESTRE DEL MASNOU 26/12/14

0
576

L’Ajuntament del Masnou organitza, el dia 26 de desembre, la 35a edició de la Cursa de Sant Silvestre del Masnou, la més antiga de Catalunya, gestionada i executada pel Club Atletisme La Sansi amb la col·laboració del Port esportiu del Masnou. L’esdeveniment començarà a partir de les 9.15 hores amb les curses infantils i les curses populars de 5km tindran lloc a partir de les 9.45 hores la Sant Silvestre per dones i a les 10.30h la Sant Silvestre d’homes, que per falta d’espai participen separats. La sortida al costat de l’estació de Renfe del Masnou, amb bitllet gratuït pels participants, informació a elmasnou@lasansi.com.| Formarà part del calendari de la Federació Catalana d’atletisme i cronometrada pels seus jutges, i també formarà part de la lliga Championchip. Límit de 2.400 participants. Es la 3a cursa per cap d’any amb més participants a tot Catalunya, amb un recorregut molt ràpid, test ideal per si fareu els 10km de la Cursa dels Nassos a Barcelona el 31/12/14.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.