Més de 1.500 inscrits a La Sansi 8 a Viladecans

0
439

A poc menys de 5 dies per a la celebració d’un de les curses catalanes més massificades de final d’any, La Sansi 8 de Viladecans aconsegueix ja els 1.600 inscrits i en breu esgotarà els prop de 2.000 dorsals disponibles. La Cursa popular tindrà lloc el proper diumenge a Viladecans a les 11 hores, sobre un nou recorregut de 5 km dels més ràpids del calendari de curses de la federació catalana d’ atletisme, on serà el campionat català de 5km ruta. Les curses de menors començaran a les 11.45h| Aquesta cursa té una llarga trajectòria esportiva. En els seus inicis, en el 2007 fins al 2010, es va realitzar a Lloret de Mar, amb una afluència de públic pels carrers de la ciutat i un ambient festiu incomparable, segons la RFEA considerada la 3ª millor Sant Silvestre d’Espanya, just per darrere de les celebrades a Madrid i Barcelona, fins i tot presidida pel Príncep d’Astúries i amb retransmissió en directe per TV3. El canvi d’escenari al 2011 a la ciutat de Viladecans, no han fet variar l’entusiasme dels corredors, es la 4a cursa més participativa de final d’any darrera de la Cursa dels Nassos, Sant Silvestre Barcelonesa, i Sant Silvestre del Masnou també organitzada per La Sansi. La Sansi de Viladecans es un test de 5km important, per a les curses de 10 km que se celebren en els últims dies de l’any. Els participants rebran una samarreta tècnica, al costat d’una bossa d’obsequis dels patrocinadors principals i més sorpreses. En finalitzar la prova matinal es realitzarà un sorteig entre tots els corredors, que podran participar automàticament amb el dorsal de la cursa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.