La Sant Silvestre més internacional que mai

0
542

El guanyador del 2011, Jaume Leiva, tornarà a competir després d’una llarga lesió
Aquest migdia s’ha presentat a la Sala de Plens de l’Ajuntament la 16 edició de la Sant Silvestre Barcelonesa – Sant Cugat. La cursa comptarà amb atletes de renom com Jaume Leiva, Omar Ougzfi, Mohamed Benhmbarka, Abderraman Ait, Meritxell Calduch i Fátima La Ouja, la atleta británica Lucy Hethering i la brassilenya Caroline Amaro. L’acte de presentació ha sigut a càrrec del regidor d’Esports, Xavier Tizón, el vicepresident de la Federació Catalana d’Atletisme, Joan Cutrina, el Director Técnic de la Sant Silvestre, Domingo López, i la Directora Ibercaja, Montserrat Cespedosa.| La prova que comptarà amb una alta participació d’atletes de nivell i populars de diferents païssos com Gran Bretanya, França, Brasil, Veneçuela, Mèxic i Màrroc, es consolida com una prova del calendari turistic esportiu. La cita amb la “Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat L’Aliança i Gran Premi Ibercaja” serà el proper 31 de Desembre. Els corredors prendran la sortida a les 17:30 hores des de la Plaça la Victoria dels Angels per completar un traçat de 10 quilòmetres homologat per la Federació Catalana d’*Atletisme. L’arribada està situada en la Rambla del Celler, davant de l’Ajuntament de Sant Cugat. Any rere any, aquesta cursa es converteix en una festa popular i esportiva caracteritzada per les disfresses i l’ambient nadalenc. Per potenciar aquest caràcter lúdic festiu, l’organització premiarà la millor disfressa, tant en categoria individual com per equips. Com a principals novetats i per celebrar aquesta cinquèna edició a Sant Cugat l’organització ofereix més de 150 premis repartits amb els guanyadors de la general, per categories i per equips. Tambè una altre novetat seran els calaixos de sortida per marca enregistrada amb championchip. L’organització participarà amb la campanya “Nassos contra el cáncer” impulsada per la federació Catalana d’Entitats contra el cáncer, i que estarà present amb un stand a la Fira del Corredor per promocionar aquesta campanya entre tots els Corredors. Les inscripcions es poden fer per internet a la página web www.santsilvestre.com i també presencialment a les botigues de running i l’Omet

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.