Clínic sobre la Fisiologia de l’Esport

0
526

Aquesta tarda se celebrat al Museu del Monestir un Clínic sobre la Fisiologia de l’Esport, a càrrec del Doctor del CAR, Joan Riera, que ha parlat sobre, el control biomèdic de l’entrenament en els corredors populars i els factors fisiològics que determinen el rendiment. El Dr. Riera ha senyalat la importància de fer-se revisions de salut i proves d’esforç, amb els corredors populars que no estan controlats, “hauria de fer-se una vegada a l’any unes proves de salut” La conferència que estat moderada per Domingo López, també ha insistit que amb un futur pròxim per poder participar en les curses populars, “tothom haurà de ferse una revisió, si volen participar en curses, per exemple a França, ja fa anys que es obligatori”. També ha intervingut l’atleta Jaume Leiva, que ha parlat de les seves experiències, amb les proves de marató i ha destacat que “per prepararà una marató no sóc partidari de fer rodatges de més de 26-28km” L’acte ha acabat amb un sorteig i un còctel entre tots els assistents

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.