LA SANSI 8 VILADECANS 21/12/14

0
604

El Club La Sansi organitza el 21 de desembre de 2014, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Viladecans, La Sansi 8 (la 4a edició que es celebrarà a Viladecans, ja que les 4 primeres es van fer a Lloret). En aquesta edició amb canvi d’ubicació sortida al costat de l’estació de Renfe de Viladecans. La cursa tot i ser de caràcter popular serà Campionat Català absolut i veterans de 5km ruta. Formarà part del calendari de la Federació Catalana d’atletisme i cronometrada pels seus jutges, i també formarà part de la lliga Championchip. Es la 4a cursa per cap d’any amb més participants a tot Catalunya, amb un recorregut molt ràpid, test ideal per si fareu els 10km de la Cursa dels Nassos a Barcelona el 31/12/14.| Hi haurà els següents serveis inclòs al preu d’inscripció: Vídeos de sortida i arribada, més de 2.000 fotos, Servei mèdic, sortida per calaixos segons la marca, carpa de trobada de voluntaris, avituallament en finalitzar la cursa amb Aquarius o aigua, llebres a diferents ritmes de 5km 18, 20, 25, 30 i 35 minuts, guarda-roba, llar d’infants, massatgistes, activitats per nens, gran sorteig amb caps de setmana d’hotel, WC i més sorpreses.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.