LA SANSI 8 VILADECANS 21/12/14

0
434

El Club La Sansi organitza el 21 de desembre de 2014, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Viladecans, La Sansi 8 (la 4a edició que es celebrarà a Viladecans, ja que les 4 primeres es van fer a Lloret). En aquesta edició amb canvi d’ubicació sortida al costat de l’estació de Renfe de Viladecans. La cursa tot i ser de caràcter popular serà Campionat Català absolut i veterans de 5km ruta. Formarà part del calendari de la Federació Catalana d’atletisme i cronometrada pels seus jutges, i també formarà part de la lliga Championchip. Es la 4a cursa per cap d’any amb més participants a tot Catalunya, amb un recorregut molt ràpid, test ideal per si fareu els 10km de la Cursa dels Nassos a Barcelona el 31/12/14.| Hi haurà els següents serveis inclòs al preu d’inscripció: Vídeos de sortida i arribada, més de 2.000 fotos, Servei mèdic, sortida per calaixos segons la marca, carpa de trobada de voluntaris, avituallament en finalitzar la cursa amb Aquarius o aigua, llebres a diferents ritmes de 5km 18, 20, 25, 30 i 35 minuts, guarda-roba, llar d’infants, massatgistes, activitats per nens, gran sorteig amb caps de setmana d’hotel, WC i més sorpreses.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.