La FECEC llança la campanya ‘Nassos contra el càncer’ per la Sant Silvestre

0
548

Les Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat s’uneixen a la campanya solidària a benefici de l’entitat
La 16ª edició Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat L’Aliança s’uneix a la campanya solidària a benefici de l’entitat per recaptar fons per dedicar-los a la lluita contra el càncer i promocionar estils de vida saludables. Aquest és l’objectiu de la primera campanya ‘Nassos contra el càncer’ impulsada per la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC). Una iniciativa que aprofita la ja consolidada Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat L’Aliança que cada any s’organitzen el 31 de desembre a Sant Cugat coincidint amb l’acomiadament de l’any S’ha unit a la campanya amb l’objectiu de continuar organitzant un esdeveniment esportiu per fer salut i, alhora, participar en una causa solidària. La FECEC, junts contra el càncer, estarà present en un estand de la Fira del Corredor, al Pabellò d’esports de Sant Cugat, venent xapes, la recaptació de les quals anirà a benefici de l’entitat.| És per això que la FECEC, junts contra el càncer, emplaça tant participants com públic a pagar dos euros d’aquesta manera contribuir a la cursa amb finalitat solidària www.santsilvestre.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.