MACRO ENTRENAMENT LA SANSI

0
660

El Club atletisme La Sansi organitzarà, en col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona, el CEM Pau Negre i les Piscines Picornell, un entrenament massiu per prop de 300 atletes populars de tots els nivells i edats, el “2n Macroentrenament La Sansi”. En ENTRENO té el llistat d’inscrits i més informació. Presentació de Josep Lluis Blanco, l’atleta Olímpic, organitzador i entrenador nacional i de Pastory Muñoz, campiona mundial de fitness por parejas i entrenadora personal. ENTRENAMENT: Disposarem gratuïtament de dutxes i vestidors, WC, ambulància, pàrquing, guarda-roba, sortejos, consells d’entrenador nacionals, estudis plantars i a www.lasansi.com penjarem vídeos i més de 500 fotos el mateix dia de l’entrenament, tot això anirà inclòs dins dels 3 € d’inscripció.| Entrenadors: F. J. Cortes Huete entrenador nacional y atleta mundialista; Jose Antonio Prieto entrenador nacional del FCB, i Rodrigo Torres triatleta i entrenador. Informació / inscripcions http://www.lasansi.com/ca/entreno/inscripcions776 – Dia i hora: diumenge 14 des 2014 a les 10h – Lloc: Pista d’atletisme Complex Esportiu Municipal Pau Negre-Parc del Migdia, Pg Olímpic número 4, a la muntanya de Montjuïc (Barcelona) al costat del Palau Sant Jordi – Exclusiu per 300 participants (Deixarem 25 inscripcions per als 25 primers que vagin a la recollida de samarreta el dia de l’entrenament) Com arribar CONCURS DE FOTOS: Prendrem les 3 millors fotos de macroentrenament que enviï al hastag #lasansi, amb obsequis de material + ulleres + inscripció gratuïta a qualsevol Sansi. Pot fer fotos durant l’entrenament o escalfament a l’instant. Fotos i vídeos del 1er Macroentrenament Els acompanyants podran entrar a la pista a mirar l’entrenament, i esperar a la pista o grada. OBJECTIU: Explicació tècniques i com millorar el rendiment físic, no és només important entrenar bé, el competir a un alt nivell és una part important que s’ha d’entrenar, per la qual cosa és crucial arribar bé el dia de la competició. Diferents patrocinadors us explicaran parts bàsiques de la preparació d’un atleta popular, amb les seves necessitats específiques per entrenar i competir. PROGRAMA: 10h a 10.30h Confirmació i recollida de la samarreta tècnica, possibilitat de visitar estands dels patrocinadors i deixar roba al guarda-roba .

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.