CROS 13 i 14 DE DESEMBRE

0
469

El proper cap de setmana, el calendari català de cros conté cinc bones ofertes arreu de Catalunya.
Dissabte 13 se celebrarà el 16è Cros Ciutat de Cerdanyola, organitzat per secció d’Atletisme i Triatló del Cerdanyola CH i l’Ajuntament de la ciutat. La matinal atlètica començarà a les 09,15 hores amb les curses de promoció amb el circuit integrat al Parc Tecnològic. Diumenge 14 seran tres els festivals atlètics que es realitzaran. El 36è Cros de Cambrils – 48è Trofeu Salceda i Castells, organitzat pel Club Atletisme Cambrils al circuit de gespa de la Riera d’Alforja. Les curses començaran a partir de les 10,00 hores.| El 21è Cros de Riudellots de la Selva, organitzat per l’Agrupació Cultural i Esportiva Riudellots, l’Ajuntament de la vila i el Consell Esportiu de la Selva, al circuit traçat pels voltants de la zona esportiva de Riudellots. La matinal començarà a les 10,00 hores i aquest cros forma part del Circuit Gironí de Cros, essent la setena prova de les onze programades. El 7è Cros d’Alella , organitzat pe Club Esportiu Serra Marina Alella i l’Ajuntament de la ciutat, se celebrarà a partir de les 10,00 hores al circuit de la zona del Bosquet d’Alella. Aquest esdeveniment atlètic forma part del Circuit Maresmenc de Cros, essent la tercera prova de les nou programades.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.