COMENÇA LA PISTA COBERTA

0
433

Aquest dimarts 9 de desembre, a les instal·lacions de la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell, s’ha celebrat la presentació de la temporada atlètica en pista coberta 2014/2015. En aquest mateix acte s’ha renovat el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Sabadell i la Federació Catalana d’Atletisme per a la utilització d’aquesta instal·lació per a les competicions organitzades per la FCA. A l’acte han participat el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sabadell, Josep Ayuso, i el president de la Federació Catalana d’Atletisme, Joan Villuendas. Aquest mateix cap de setmana comença l’activitat atlètica a Sabadell, en una temporada plena de competicions com els controls de promoció, els controls absoluts i els diferents campionats autonòmics en totes les categories individuals i per equips.| Dissabte 13 es realitzaran les primeres jornades de Control de categoria cadet, juvenil i júnior. Diumenge 14 es realitzarà la primera jornada de Control Absolut, així com la primera jornada del Trofeu Sabadell de Promoció – Memorial Natàlia Amiel. Aquesta serà la cinquena temporada que se celebraran les competicions hivernals a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. En aquesta temporada destaca la celebració del Campionat d’Espanya Cadet que es disputarà el 21 i 22 de març. Com és habitual en el calendari català, es disputaran els diferents campionats autonòmics en totes les categories, tant de clubs com individuals. També es realitzaran vuit jornades de controls absoluts i quatre jornades de controls de promoció a les categories cadet, juvenil i júnior, més una de marxa per a les categories cadet i juvenil. El primer autonòmic de l’any es disputarà dissabte 10 de gener amb la celebració del Campionat de Catalunya de Proves Combinades. Diumenge 11 se celebrarà el Campionat de Catalunya de Clubs i el diumenge 8 de febrer el Campionat de Catalunya Absolut com a cita més important del calendari català. A nivell estatal cal destacar la celebració del Campionat d’Espanya Absolut el 21 i 22 de febrer, i a nivell internacional cal assenyalar que el Campionat d’Europa se celebrarà a Praga, Txèquia, del 6 al 8 de març i el Campionat d’Europa de Veterans se celebrarà a Torun, Polònia, del 23 al 28 de març.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.