LA SANSI 8 VILADECANS 21/12/14

0
566

El Club La Sansi organitza el 21 de desembre de 2014, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Viladecans, La Sansi 8 (la 4a edició que es celebrarà a Viladecans, ja que les 4 primeres es van fer a Lloret). En aquesta edició amb canvi d’ubicació sortida al costat de l’estació de Renfe de Viladecans. La cursa tot i ser de caràcter popular serà Campionat Català absolut i veterans de 5km ruta. Formarà part del calendari de la Federació Catalana d’atletisme i cronometrada pels seus jutges, i també formarà part de la lliga Championchip. Límit de 2.000 participants. Es la 4a cursa per cap d’any amb més participants a tot Catalunya, amb un recorregut molt ràpid, test ideal per si fareu els 10km de la Cursa dels Nassos a Barcelona el 31/12/14.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.