brahim Ezzaydouni i Hasna Bahom guanyadors de la 17ena edició de la Mitja Marató Ciutat de Mataró.

0
515

Ibrahim Ezzaydouni del F.C Barcelona i Hasna Bahom de La Sansi, aquesta per quarta vegada consecutiva, han estat els guanyadors de la 17ena edició de la Mitja Marató Ciutat de Mataró.
A les deu en punt, i amb una participació récord de 3.000 atletes, s’ha donat el tret de sortida a la 17 ena edició de la Mitja Marató Ciutat de Mataró. Una cursa que, pel que fa als nois, fins el kilòmetre 10 ha estat liderada per Abdeslam El Ouahabi (Rios Running team), en segona posició corria Mostafa Benslimane, seguits de molt a prop per Ibrahim Ezzaydouni (F.C.Barcelona).| A partir d’aquí, Ezzaydouni ha canviat el ritme i s’ha situat a la primera posició. Mostafa Benslimane i David Martinez (C.A.Manresa) són els únics que han pogut seguir l’estrebada del corredor del F.C.Barcelona. D’aquesta manera s’ha arribat a la meta amb Ibrahim Ezzaydouni com ha guanyador amb un temps de 1:07:08, seguit de Mostafa Benslimane a 23 segons i David Martinez, el tercer classificat a 46 segons del guanyador. A l’arribada, el vencedor Ezzaydouni ha declarat que havia vingut ha guanyar i que estava convençut de que guanyaria. Pel que fa a les noies, des del principi, la fins llavors tricampiona Hasna Bahom (La Sansi), ha agafat la davantera seguida de molt aprop de Janeth Becerra (Slop.Cat Sabadell) i Montse Carazo (Unió Colomenca). A partir del kilometre 10, Bahom, al veure que Becerra estava molt aprop, ha canviat el ritme. D’aquesta forma ha agafat l´avantatge que l’ha permès guanyar la cursa per quarta vegada consecutiva amb un temps de 1:19:16. En segona posició, ha arribat Janeth Becerra a 46 segons i en tercera posició Erika Viñas a 3 minuts 53 segons. A l’arribada, la guanyadora Hasna Bahom ha comentat que estava molt contenta per la victòria i que espera l’any vinent tornar per aconseguir el cinquè triomf seguit a Mataró. D’aquesta manera s’ha tancat avui la 17 ena Mitja Marató de Mataró. Una cursa que, com a gran novetat, aquest any ha organitzat la Fira del Corredor. Afegir que, un cop donat el tret de sortida de la Mitja Marató, s’ha celebrat el 21è Marató Escolar de Mataró.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.