Cartell de luxe per la 17ena edició de la Mitja Marató Ciutat de Mataró

0
455

A les 10 del matí del diumenge 7 de desembre, amb una participació rècord de 3.000 atletes, es donarà el tret de sortida.
A la categoria masculina, trobem a 10 corredors per sota l’ 1:10 minuts. Segons els temps acreditats, trobem com a màxims favorits el maresmenc Marc Roig del C.A. Laietània, amb una millor marca de 1:05:06, que intentarà superar a David Martinez del C.A.Manresa, guanyador de la edició anterior, amb una marca de 1:07:30. Marca assolida a la Mitja de Mataró de l’any passat.| A banda no podem perdre de vista a Mostafa Benslimane amb una marca de 1:08:02. Els favorits intentaran guanyar, però també lluitaran per superar el rècord de la prova que te Jacop Kiplagat des del 2008, amb un temps de 1:02.58. Pel que fa a les noies, en trobem tres amb marques per sota de l’1:20 minuts. El millor temps acreditat és el de Hasna Bahom de La Sansi amb 1:16:30. Ella ha estat la guanyadora de les tres darreres edicions. Aquest any lluitarà, entre d’altres, amb Janeth Becerra de l’Slop.Cat Sabadell i amb Anna Rovira del Team Calella Triathlon. Elles també competirán per superar el rècord femení que te Txell Calduch d’1:14:33 de l’any 2007. L’organització ha posat a disposició dels atletes, per tal d’ajudar a baixar les seves maques, tres llebres a: 1h 30 min , 1h 40 min i 1h 50 min. Com a novetat, el dissabte abans de la cursa, de 10 h a 20 h, es celebrarà la Fira del Corredor. Aquesta estarà ubicada a La Riera de Mataró i haurà una vintena d’expositors. Aquest dia els corredors podran recollir el dorsal, la samarreta oficial i se’ls obsequiarà amb la Bossa del Corredor. La recollida de dorsals seguirà el diumenge a partir de dos quarts de vuit del matí.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.