Cartell de luxe per la 17ena edició de la Mitja Marató Ciutat de Mataró

0
566

A les 10 del matí del diumenge 7 de desembre, amb una participació rècord de 3.000 atletes, es donarà el tret de sortida.
A la categoria masculina, trobem a 10 corredors per sota l’ 1:10 minuts. Segons els temps acreditats, trobem com a màxims favorits el maresmenc Marc Roig del C.A. Laietània, amb una millor marca de 1:05:06, que intentarà superar a David Martinez del C.A.Manresa, guanyador de la edició anterior, amb una marca de 1:07:30. Marca assolida a la Mitja de Mataró de l’any passat.| A banda no podem perdre de vista a Mostafa Benslimane amb una marca de 1:08:02. Els favorits intentaran guanyar, però també lluitaran per superar el rècord de la prova que te Jacop Kiplagat des del 2008, amb un temps de 1:02.58. Pel que fa a les noies, en trobem tres amb marques per sota de l’1:20 minuts. El millor temps acreditat és el de Hasna Bahom de La Sansi amb 1:16:30. Ella ha estat la guanyadora de les tres darreres edicions. Aquest any lluitarà, entre d’altres, amb Janeth Becerra de l’Slop.Cat Sabadell i amb Anna Rovira del Team Calella Triathlon. Elles també competirán per superar el rècord femení que te Txell Calduch d’1:14:33 de l’any 2007. L’organització ha posat a disposició dels atletes, per tal d’ajudar a baixar les seves maques, tres llebres a: 1h 30 min , 1h 40 min i 1h 50 min. Com a novetat, el dissabte abans de la cursa, de 10 h a 20 h, es celebrarà la Fira del Corredor. Aquesta estarà ubicada a La Riera de Mataró i haurà una vintena d’expositors. Aquest dia els corredors podran recollir el dorsal, la samarreta oficial i se’ls obsequiarà amb la Bossa del Corredor. La recollida de dorsals seguirà el diumenge a partir de dos quarts de vuit del matí.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.