LA SANT SILVESTRE PREPARA UN CLINIC SOBRE LA FISIOLOGIA DE L’ESPORT

0
402

L’organització de la Sant Silvestre Barcelonesa- Sant Cugat organitzarà un Clínic sobre la ‘Fisiologia de l’Esport i Corredors Populars’ a càrrec del doctor Joan Riera i l’atleta Jaume Leiva, i amb la presència del Regidor d’Esports, Xavier Tizón. L’acte, el divendres vinent 12 de desembre a les 19.00 al Museu del Monestir de Sant Cugat, estarà limitat a 80 persones. Els assistents rebran un obsequi i en acabar se’ls oferirà un còctel. A més hi haurà 3 sortejos, un de material colibri, l’altre sessions de massatge oriental i de dorsals per la Mitja Marató de Barcelona.|

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.