RUTA 30 DE NOVEMBRE

0
712

El passat diumenge 30 de novembre, es van disputar quatre curses corresponents al calendari català de curses en ruta.
Al 36è Cros Popular de Sants es va imposar Rodrigo Torres (CA Montornès) amb un temps de 32’23” i Sara Loehr (CA Montornès) 37’41” amb una distància de 10 km. La 23a Mitja Marató Ciutat de Tarragona va ser per Otmane Btaimi amb un registre de 1h10’21”, i en la categoria femenina es va imposar la medallista olímpica de marxa atlètica, Maria Vasco marcant un temps de 1h24’31”. A la cursa de 10 km es va imposar Naoufal Erraoui (AT Top Line) amb 32’55” i Marta Camps (Barcelona At.) amb 32’55”.| La 22a Cursa Muntanya del Farell a Caldes de Montbui es va disputar amb una distància de 13.200 metres i va ser per Ivan Limia (CE Montornés) en la categoria masculina i Janeth Becerra (Slop.Cat) en la femenina. La segona edició de la Carrera Popular de Lleida es va disputar sobre una distància de 5 km i la victòria va ser per Edgars Sumkis (La Sansi) amb 15’11 i Hasna Bahom (La Sansi) amb 17’22”.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.