PORTADA de l’ultim número de Revista MARATHON

0
513

Aquest número és l’últim de l’any i hem volgut dedicar la PORTADA a les curses multitudinàries, aquest fenomen del running actual a Casa Nostra. Comencem per la Cursa del CORREBARRI, la prova va reunir més de 4.000 inscrits i Sant Martí va ser el districte guanyador. CURSA DE LA DONA DE BARCELONA, la prova es va vestir de rosa amb milers de dones solidàries en la lluita contra el càncer de mama. MARATÓ DEL MEDITERRANI, la cursa ha estat tot un èxit l’any que fa deu anys d’història. MITJA MARATÓ DE L’ANOIA, la competició d’Igualada arriba als 32 anys amb gran èxit esportiu. CURSA DE L’AMISTAT, un any més, un dia de germanor fent esport per la muntanya. MARXA BLANC I BLAVA, els participants van gaudir de la bellesa del circuit de Cardedeu. | Primera CURSA DE LES DONES DE TERRASSA, una nova proposta de l’AEMMT va omplir els carrers de Terrassa. Prèvia: 10 km del RACC, tot a punt al Circuit de Catalunya per al proper 14 de desembre. Prèvia: MITJA DE TERRASSA, la Mitja Marató egarenca escalfa motors per al 18 de gener. ENTREVISTA “Sóc fotògraf”: JJ Vico és ben conegut en el món de les curses de Catalunya. FLAIXOS DE CURSES: 100 km en pista, Cursa de Matadepera, Cursa per l’Esperança, Baixada i Pujada a Guanta i Cursa DiR de Sant Cugat. Barcelona 2019, la ciutat va ser candidata a organitzar els Mundials d’Atletisme del 2019 y tanquem al número amb el nou rècord de marató: 2h:02:57 registrat per Dennis Kimetto a la darrera Marató de Berlín. A les pàgines centrals, com és habitual, trobareu el CALENDARI DE LES PROPERES PROVES populars. Hi trobareu les dades bàsiques de cada competició amb un telèfon de contacte o una adreça d’e-mail per fer la vostra inscripció o demanar informació de cada prova. Si tot això és del vostre interès i encara no sou subscriptors de la revista, US PODEU FER SUBSCRIPTORS A DE LA PÀGINA WEB: www.revistamarathon.com (recordeu que Marathon NO es ven als quioscos, només es distribueix per subscripció). OBSEQUI D’UN BRAZALET PEL MÒBIL PELS NOUS SUBSCRIPTORS I ELS QUE RENOVIN LA SEVA SUBSCRIPCIÓ DEL 2014.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.