Sumskis (Letònia) i Bahom (Marroc) guanyen sota la pluja

0
434

El Letó Edgars Sumskis i Hasna Bahom del Marroc, s’han proclamat guanyadors de la segona edició de la Sansi Lleida 5k, organitzada pel Club Atletisme La Sansi i el club Atletisme Almacelles amb la col·laboració de l’Ajuntament i Diputació de Lleida. Dels 1.150 inscrits al final han arribat més de 700 entre les diverses curses. Hasna Bahom aquest ha sigut la guanyadora de la cursa del corte ingles i La Merce 2014, i 3a a la Marató de Barcelona. | Tot i la pluja bona participació a les curses de menors i especials Olímpics Classificació masculina: 1. Edgars Sumskis (La Sansi) 15.11 ; 2. Sergi Beltran 15.28 ; 3. Joan Martos 16.02 Classificació femenina: 1. Hasna Bahom 17.22 ; 2.Roser Xipell 21.01 ; 3. Sonia Rodriguez 21.38

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.