RunnerSquare, será patrocinador de la 16 edició Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat l’aliança

0
587

La empresa de Sant Cugat RunnerSquare ha arribat un acord de patrocini amb l’organització de la Sant Silvestre per aquesta cinquena edició que es celebrarà el proper 31 de desembre a Sant Cugat
D’aquesta manera la marca que desenvolupa APP’s per runners es converteix com a patrocinador de la Sant Silvestre i serà un dels socis principals de la prova. RunnerSquare és un lloc web i una App en xarxa creada per corredors i què ajuda a gestionar totes les coses que involucren la vida d’un corredor; el perfil del corredor personal, el seguiment diari de l’entrenament, dels amics, dels viatges per córrer arreu i molt més. Aquesta aplicació va més enllà del rastreig i ofereix una gran quantitat de característiques que fan que sigui molt útil, com poder veure els corredors en temps real en un mapa o gestionar els teus propis entrenaments fent un seguiment dels mateixos.|

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.